Skip to main content

Uncategorised

Bayilerimiz

Bayilerimiz

Bayilerimiz Bor Yalıtımcı’nın kaliteli ürünlerini içeren malzeme portföyüne sahip ve Türkiye’nin her bölgesine hizmet ağını ulaştıran yetkili firmalardır. Ülkemizde yalıtım malzemeleri alanında en kaliteli TSE belgeli ürünlere sahip, marka değeri yüksek Bor Yalıtımcı, bayilik başvurusunda bulunan tüm firmaları değerlendirmektedir. 7 bölge onlarca merkez ile hizmetinizde olmakla birlikte, garantili izolasyon uygulamalarımız ile hizmet ağımızı genişletmeye devam ediyoruz.

Size en yakın bayilerimize ulaşarak Bor Yalıtımcı kalitesiyle tanışabilirsiniz. Sektörün yıllardır en büyük markalarından biri olarak bayilerimiz ile güçleniyoruz. Bor Yalıtımcı markasını ülkemizin her bölgesine ulaştıran yetkili bayilerimiz ile bor yalıtımı konusunda müşterilerimize yardımcı olmaktadır. Sizler de piyasanın en sağlıklı, kaliteli ve kalitesine nazaran uygun fiyatlı ürünlerine sahip olmak istiyorsanız, size en yakın bayimize giderek detayları görüşebilirsiniz.

Çatı yalıtımı, ısı yalıtımı, ses yalıtımı, rutubet yalıtımı, yangın yalıtımı ve su yalıtımı konularında uluslar arası geçerliliğe sahip sertifikalar ile hizmetine devam eden markamız, bayilerimiz ile her geçen daha hızlı büyümektedir. Sektördeki ağırlığımız gün geçtikçe artmakta, malzeme portföyümüz genişlemekte, bayi sayımız artarak ulaştığımız müşteri kitlemiz de büyümektedir.

Yetkili Bayilerimiz

Markamızın yaygınlaşması için en büyük destekçilerimiz arasında olan yetkili bayilerimiz, duvar yalıtımı ihtiyacı olan tüm müşterilerimize en uygun ürünleri sergilemektedir. Hem duvar hem de tavan yalıtımı konusunda kaliteli malzemeleri içeren listemiz ile çatıların ısı yalıtımında da lider firmalardan birisiyiz. Trapez sac yalıtımı uygulamaları ile endüstriyel tesislerin de izolasyon ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Yalıtım hizmetinde önder kuruluşlardan biri olan Bor Yalıtımcı, yüksek bütçeli yatırımlara sahip hayvan çiftlikleri ve otellerde de yalıtım konusunda hizmetini sürdürmektedir. Yangın yalıtımı ve su yalıtımına en fazla ihtiyaç duyan ahşap yapıların her türlü ihtiyacını da karşılamakta lider konumdayız. Yetkili bayilerimizden ürünlerimize ulaşabilir, profesyonel kadrolara sahip olan bayi teknisyenlerimiz ile keşif çalışmalarından faydalanabilirsiniz.

Bayilerimize ulaşmak için web sitemizin ilgili sayfasına gidebilirsiniz. Ürünlerimizin görselleri için galeri sayfamızdan faydalanabilirsiniz. Bayilik başvurusu yapmak için hazırladığımız online formu doldurup, size ulaşmamız için iletişim adreslerinizi bırakabilirsiniz. Yetkili olmak istediğiniz şehri girerek, yapacağımız değerlendirme için ön fikir sağlayabilirsiniz.

Devamını oku …Bayilerimiz

  • İzlenme: 131

Bayilik Başvurusu

Bayilik Başvurusu

Bayilik başvurusu yaparak Bor Yalıtımcı ailesine katılabilirsiniz. Yalıtımda kalitenin adresi olan firmamız ile işbirliği kurmak ve ürünlerimizle dayanıklı izolasyon uygulamaları oluşturmak için başvuru yapabilirsiniz. Yaptığınız başvurular kısa süre içinde değerlendirilerek dönüş yapılmaktadır. Bayilik başvurusunu gerçekleştirdiğiniz süre içerisinde ürünlerimizi inceleyebilir, uygulamalarımızı ve referanslarımızı ilgili menülerde görebilirsiniz.

Bayilik başvurusu için ilgili formu doldurarak işleminizi tamamlayabilirsiniz. Kısa ve öz şekilde istenen bilgileri doldurarak size dönüş yapabileceğimiz iletişim bilgilerinizi iletebilirsiniz. Formda yıldızla işaretli yerler zorunlu doldurulması gereken alanlardır. Profesyonel bayilik başvurusu yaparak firmamızın giderek genişleyen ekibine dahil olabilirsiniz. Fırsatlarımızdan yararlanarak TSE belgeli ürünlerimizle tanışabilirsiniz.

Bor Yalıtımcı bayisi olmak ve avantajlı seçeneklerden faydalanmak için kısa formumuzu doldurun. Adınız, soyadınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız ve bayilik istediğiniz şehri ileterek, varsa mesajınızı ekleyebilirsiniz. Ardından gönder butonuyla bilgilerinizi firmamız yetkililerinin görmesi için mesaj olarak gönderebilirsiniz. Ulusal standartlara uygun yalıtım uygulamaları gerçekleştirmek üzere yapacağınız bayilik başvurusu ile Türkiye’nin en sağlıklı ve kaliteli izolasyon ürünlerinin temsilcisi olabilirsiniz.

Bor Yalıtımcı Bayiliği

Bor Yalıtımcı bayiliği ayrıcalıklı ve nitelikli fırsatlar için ciddi avantajlar sağlamaktadır. Bor madeni baz alınarak üretilen tüm yalıtım ürünleri bayilik avantajı ile sizlere ulaşmaktadır. Sağlıklı izolasyon ürünleri için ülkemizde çıkarılan Bor madeni hammadde olarak kullanılmaktadır. Uzun ömürlü ve dayanıklı izolasyon malzemeleri içeren ürün skalamız, ülkemizin her tarafında başarıyla kullanılmaktadır. Uygun ödeme seçenekleri ve bayilik sözleşmesi için Bor Yalıtımcı bayilik başvurusu sayfamızı kullanabilirsiniz.

İzolasyon ürünleri satışını gerçekleştirmek ve satılan ürünlerin geri bildiriminde problem yaşamamanız için Bor Yalıtımcı ürünlerimizi tercih etmelisiniz. Sektöre getirdiğimiz yenilikler teknolojik atılımlarımızın sonuçlarıdır. Sürekli gelişim ilkesinden hareketle çalışanlarımızı ve bayilerimizi gelişmelerden haberdar ediyoruz. Müşterileriniz ile daha iyi iletişim kurmanız, ürünlerimizi daha iyi tanımanız ve yalıtım sektöründe en yetkin firmalardan biri olmanız için hizmet içi eğitimlerimiz ile sizleri destekliyoruz.

Bor Yalıtımcı ülkemizin en büyük markalarından biri olmak üzere yaptığı anlaşmalar ile yalıtım sektörünün vazgeçilmez ürünlerine ev sahipliği yapmaktadır. Ürettiğimiz tüm malzemeler garantili olarak sunulmakta ve müşterileriniz ile yapacağınız anlaşmalarda elinizi güçlendirmektedir. Bayilik başvurusu yaparak yukarıda bahsettiğimiz tüm avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Aşağıdaki formu doldurduktan sonra uygulama uzmanlarımız en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

Devamını oku …Bayilik Başvurusu

  • İzlenme: 257

Belgelerimiz

Belgelerimiz

Bor Yalıtımcı tüm ulusal yalıtım kalite belgelerine sahiptir. İzolasyon uygulamalarını kapsayan tüm belgelerimiz ile sağlıklı, garantili, nitelikli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Belirli bir standart gerektiren bu belgeleri başarılı çalışmalar ve profesyonel başvurular ile almaya hak kazanan Bor Yalıtımcı, tüm ekibi ile birlikte aynı kalite standartlarını sürdürmektedir. Konutlardan büyük yapılara kadar ISO 9001 standartlarını uyguluyoruz.

Verimli çalışmalara imza atmak için teknolojinin sunduğu tüm imkanları kullanan uzmanlarımız alanlarında yetkindir. Çalışanlarımızın yeteneklerini uygun seviyeye çıkarmak ve bu seviyeyi korumalarını sağlamak için sunduğumuz hizmet içi eğitimlerimiz kaliteyi korumak adına sürekli gelişim ilkesine göre düzenlenmektedir. Hem çalışanlarımızın hem de uygulama sunduğumuz müşterilerimizin hizmet perspektifi konusunda yeterli bilgiye sahip olmasını amaçlıyoruz.

Kalite politikamız gereği su, ısı, ses ve yangın yalıtımı başlıklarında tüm ulusal belgeleri içeren bir portföyümüz vardır. Çalışanlarımızın bu belgeleri almaya hak kazandığımız yeterliliklere sahip olması için eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Mevcut çalışmalarımız sürerken verdiğimiz eğitimler hem iş güvenliği hem de işçi sağlığını oluşturmak adına önem arz etmektedir.

Kalite Sertifikalarımız

Kalite sertifikalarımız, TSE tarafından sunulan ve sektörümüzü ilgilendiren tüm başlıkları kapsar. ISO ve CE belgelerimiz ile kamu kurum ve kuruluşlarının başlattığı ihalelere eksiksiz şekilde başvuru sağlıyoruz. Yüksek ölçekli bütçelerin yer aldığı endüstriyel tesisler, oteller ve hayvan çiftliklerini en üst düzeyde izole ediyoruz.

Isı yalıtım belgelerimiz sunduğumuz kaliteli hizmetlerin tescillenmiş sertifikalarıdır. Bor Yalıtımcı olarak tüm yalıtım çalışmalarımızı uluslar arası standartlarda gerçekleştirerek uygun olan yıldız sertifikalarına sahip olmanızı sağlıyoruz. Çevre danışmanlık alanında gerekli olan yalıtım çalışmalarımız enerji tasarrufu sağlayarak sizin de gerekli olan sertifikalara sahip olmanıza destek olmaktadır.

Farklı sektörlere sunduğumuz profesyonel hizmetler ile izolasyon konusunda % 100 başarı grafiğine göre hareket ediyoruz. Birçok müşterimizden aldığımız geri bildirim ve yaptığımız teknik incelemelere göre yalıtım uygulamalarımız büyük oranda enerji tasarrufu sağlamaktadır. İşletmelerin en büyük giderlerinden biri olan ısınma giderlerini azaltarak bütçe yönetimlerine destek oluyoruz. Kalite sertifikalarımızın gerektirdiği tüm profesyonel standartlara, tüm personelimiz ile riayet ediyor ve hizmet ayrımı yapmadan tüm uygulamalarımızda aynı başarıyı sağlamaya devam ediyoruz.

Devamını oku …Belgelerimiz

  • İzlenme: 114

Video Galeri

Video Galeri

  • Ses, Çatı Yalıtımı Video

    1:10 min

  • Bor Yalıtım Uygulaması

    00:42 min

  • İzobor Yalıtım Nedir? Video

    1:30 min

  • Sac Tavan Yalıtım Malzemesi Video

    00:18 min

  • Ses Yalıtımı Nedir? Video

    00:14 min

  • Ses Yalıtımı Nasıl Yapılır? Video

    00:14 min

  • Çatı Yalıtım Malzemeleri Video

    00:14 min

  • Çatı Yalıtımı Fiyatları Video

    00:19 min

  • Hayvan Barınağı Sac Çatı Yalıtımı Video

    00:39 min

Devamını oku …Video Galeri

  • İzlenme: 98